Kosttillskottsarkivet

Vitaprana · D-vitamin

Vitamin D3 Vegan 2000 IE 110 kapslar

110 kapslar · Faktaversion 2

Förpackningen till Vitamin D3 Vegan 2000 IE 110 kapslar

Dokumentgranskning

66 / 100 · Preliminär AP-poäng

Poängen bygger på produktens dokumentation. Den är inte ett laboratorieresultat eller ett besked om personlig lämplighet.

Underlag som saknas

Deklarerat innehåll

Per kapsel

IngrediensAngiven mängd
Vitamin D3 (kolekalciferol från alger)50 µg
RismjölEj angivet
PullulanEj angivet

Rismjöl, kapsel (pullulan), vitamin D3 (kolekalciferol).

Allergenuppgifter: Kan innehålla spår av mjölk.

Varningar enligt källan: Överskrid ej rekommenderad daglig dos. Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning. Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Kan innehålla spår av MJÖLK.

Laboratorieanalys

Ingen laboratorierapport är publicerad för den här produktversionen.

Källor och datum

Senaste källkontroll: 2026-10-20.